بعد از بررسی میکروفون خازنی، حالا نوبت به بررسی میکروفون داینامیک میرسد. با ما همراه باشید….
این میکروفونها، طبق قوانین الکترومغناطیس عمل میکنند. بدین صورت که معمولا ممبران متصل به یک سیم پیچ بسیار نازک و سبک میباشد که با حرکت ممبران، سیمپیچ برروی یک آهنربا بالا و پایین میرود که این امر باعث تولید جریان در سیمپیچ میشود. همچنین میکروفونهایی که ممبران آنها از جنس طلا باشد، معمولا صدا را بهتر دریافت میکنند و در نتیجه خروجی بهتری دارند.
اگر نمیدانید که ممبران چیست، پیشنهاد میکنیم سری به مقاله میکروفون بزنید.
نخست از مزایای این نوع از میکروفون شروع میکنیم:
به علت حساسیت کمتر، مناسب برای صدابرداری از اصوات بلند، محیطهای شلوغ و نویزی میباشند. همچنین به دلیل حساسیت کمتر نسبت به میکروفونهای خازنی، برای مصاحبه نیز استفاده میشوند.
از مزایای دیگر آن میتوان به اینکه اجزای آنها قابل جابهجایی است (تعمیرپذیر هستند) و نیازی به آمپلیفایر داخلی، باتری یا منبع تغذیه خارجی ندارند اشاره کرد.
از معایب این نوع میکروفون میتوان به حساسیت کمتر آنها نسبت به میکروفون های خازنی، اشاره کرد. همچنین به همین دلیل، اصوات را با جزئیات کمتری دریافت میکنند.
میکروفونهای داینامیک برای پادکست، صداگذاری، آواز خواندن، سخنرانیها و … کاربرد دارند. این میکروفونها به ویژه زمانی که چندین نفر در یک اتاق ضبط می کنند، خوب کار میکنند. همچنین برای جلسات و کنفرانسها نیز استفاده میشوند.
تیم چند رسانهای مدیافای با بهرهگیری از دانش فنی نیروهای خود، خدمات جامع و مطمئن در زمینه صدابرداری و صدارسانی را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب ارائه میدهد.
با مدیافای همراه باشید….
نظرات کاربران
برای ارتباط با مدیافای پیام خود را همین الان برای ما ارسال کنید